Home
DE / EN

Natrag

BOSNIĆ

BOSNIĆ

5.0

100%

228 Ocjene

Rakite 27

21251 Žrnovnica


Volkswagen

Servis

ŠKODA

Servis

Volkswagen Gospodarska vozila

Servis

Das WeltAuto

Rabljena vozila

Ocjene

5 zvjezdica

 

(223)

4 zvjezdice

 

(4)

3 zvjezdice

 

(1)

2 zvjezdice

 

(0)

1 zvjezdica

 

(0)

Zadovoljstvo

4.97

Briga o kupcu

4.98

Organizacija

4.97

Stručnost

4.97

Zadovoljstvo vozilom

4.76

Ostali pokazatelji

4
Volkswagen

Profesionalno

Service

TONI A.
5/20/2024
5
Volkswagen

Čista petica

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Vrhunska kvaliteta i usluga, osoblje uslužno i ljubazno.. Za svaku pohvalu i preporuku😁

Service

HRVOJE N.
5/15/2024
5
ŠKODA

*****

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Ljubazno osoblje i sve obavljeno u navedenom terminu. Serviseri od povjerenja.

Service

TOMISLAV J.
5/8/2024
5
Volkswagen

Korektno I efikasno

Korektno odradjen servis, sve u dogovorenom vremenu. Svi radovi unaprijed dogovoreni bez iznenadenja

Service

MARTINA B.
5/2/2024
5
Volkswagen

Čista petica

Räderwechsel

DROPULIĆ N.
5/2/2024
5
Volkswagen

Odličan

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Nikad niti jedan problem kod njih, za sve se dogovaramo unaprijed i tokom servisa ako nešto iskrsne, besprijekorna usluga

Service

ANTE N.
5/2/2024
5
ŠKODA

Izvrstan servis

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Pristupačnost i kvaliteta usluge

Reparatur an Karosserie und Lack

Räderwechsel

Tvrtka K.
4/29/2024
5
Volkswagen

VW servis

Tople preporuke za sevis. Osoblje je ljubazno, susretljivo i stručno.

Sonstiger unvorhergesehener Aufenthalt (z.B. Unfall)

STIPE M.
4/24/2024
5
Volkswagen

Extra

Reparatur

MATKO P.
4/23/2024
5
ŠKODA

5

Vrhunska usluga.

Reparatur

MARKO D.
4/20/2024
4
ŠKODA

-

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Nakon redovnog servisa na kojem nisu zamjenjene svjećice, jer ih nisu mogli skinuti, rekli su mi da vozim doki je sve u redu i da će svjećice skinuti tokarenjem, kad više ne budu u redu. Svjećice su zamjenjene naknadno, nakon već par mjeseci, kad je automobil počeo trzati pri davanju gasa. Nakon promjene svjećica, automobil je nastavio trzati. Vratila sam ga i sugerirala da bi mogle biti bobine, koje su dotrajale sa starim, potkapacitiranim svjećicama, no na njihovoj dijadnostici im je "kompjter rekao" da je do ventila na turbopunjaču, koji me je koštao 375 EUR i dva dolaska na servis, da bi mi akon zamjene tog ventila vratili auto koje je trzalo potpuno jednako kao i prije. Pri ponovnom odlasku kod njih na servis, naravno, zamijenili su bobine i sada je sve u redu. Nije mi u cilju u auto staro 10 godina ugrađivati nove djelove koje ne trebam!!! Kvaliteta popravka: Nakon redovnog servisa na kojem nisu zamjenjene svjećice, jer ih nisu mogli skinuti, rekli su mi da vozim doki je sve u redu i da će svjećice skinuti tokarenjem, kad više ne budu u redu. Svjećice su zamjenjene naknadno, nakon već par mjeseci, kad je automobil počeo trzati pri davanju gasa. Nakon promjene svjećica, automobil je nastavio trzati. Vratila sam ga i sugerirala da bi mogle biti bobine, koje su dotrajale sa starim, potkapacitiranim svjećicama, no na njihovoj dijadnostici im je "kompjter rekao" da je do ventila na turbopunjaču, koji me je koštao 375 EUR i dva dolaska na servis, da bi mi akon zamjene tog ventila vratili auto koje je trzalo potpuno jednako kao i prije. Pri ponovnom odlasku kod njih na servis, naravno, zamijenili su bobine i sada je sve u redu. Nije mi u cilju u auto staro 10 godina ugrađivati nove djelove koje ne trebam!!! ŠKODA SERVIS QZ: Prijedlozi za poboljšanje: Kad se uvidi da se negdje pogriješilo, u redu je bar ispričati se za to, a ne praviti se da se ništa nije desilo, ako ne već preuzeti odgovornost i slijedeći popravak, pa neka samo i u trećini vrijednosti prvog, ponuditi preuzeti na sebe.

Reparatur

ŽELJANA B.
4/18/2024
5
ŠKODA

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Stručno i ljubazno osoblje očito da uživaju u svom poslu. Tople preporuke.

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Stručno i ljubazno osoblje očito da uživaju u svom poslu. Tople preporuke.

Service

Obrt B.
4/18/2024