Home
DE / EN

o portalu car.advisor

car.advisor je korisnički internetski portal za ocjenjivanje usluga ovlaštenih partnera marki Volkswagen Grupe.

1. car.advisor nudi sljedeći opseg funkcija

1.1. Ocjenjivanje partnera

Platforma daje mogućnost kupcima ili posjetiteljima autokuće mogućnost da javno ocijene svoje iskustvo posjete autokući.

1.1.1. Verificirane ocjene

Nekoliko dana nakon posjete servisu, kupac dobiva E-mail sa zamolbom da ocijeni dotičnog ovlaštenog partnera. Za kupca koji ovim putem ocijeni partnera, zna se da je stvarno bio u poslovnom odnosu s tim partnerom (kupnja vozila ili servisnih usluga). Takva ocjena na platformi dobiva oznaku kvalitete "Verificirana ocjena".

1.1.2. Neverificirane ocjene

Kupci također mogu ocijeniti tvrtku bez da se to od njih zatraži E-mailom - na primjer, E-mail adresa kupca nije poznata ili kupac procjenjuje posjet koji se dogodio dalje u prošlosti. Da bi to učinio, on odlazi na platformu ili na web stranicu trgovca i tako ulazi u proces procjene. Ocjenjuju se i sama tvrtka, kao i zaposlenici (ali ne u javnoj pojedinačnoj procjeni) i pružena usluga – bilo da se radi o kupnji vozila ili servisiranju vozila. Osim toga, kupac može napisati dodatnu recenziju i preporučiti tvrtku. Iz pojedinačnih ocjena izračunava se ukupna ocjena svakog ovlaštenog partnera.

1.2. Potraga ovlaštenih partnera

Na car.advisoru kupci dobivaju informacije i mišljenja o ovlaštenim partnerima kao pomoć za donošenje odluka pri odabiru partnera.
- Na platformi kupci mogu tražiti ovlaštene partnere za svoje zahtjeve.
- Kao pomoć za pretraživanje služe parametri kao što su blizina ili prosječna ukupna ocjena.
- Na detaljnim stranicama auto-kuća kupci mogu pobliže pogledati njihove ocjene i odmah dogovoriti termin posjete.

1.3 Ocjenjivanje opreme vozila

Na platformi car.advisor kupci također mogu ocijeniti opremu automobila. Mjesec dana nakon kupnje vozila dobivaju E-mail sa zamolbom za ocjenu opreme svog automobila.

2. Izjava o odricanju odgovornosti

Svi komentari objavljeni na platformi ni na koji način ne predstavljaju mišljenja, stavove i ocjene društva Porsche Croatia i ni na koji način nisu povezani s tom tvrtkom. Autor je odgovoran za ispravnost informacija. Ocjene neće mijenjati niti car.advisor niti ovlašteni partner. Međutim, car.advisor zadržava pravo izbrisati određene komentare bez komentara ako sadrže neetičke, uvredljive ili protuzakonite izjave ili ako su karaktera koji car.advisor smatra neprikladnim.

3. Zaštita podataka

Kupac je u svakom trenutku vlasnik svojih podataka i može uređivati i brisati recenzije. Ocjenu je moguće izraditi samo uz registraciju s navođenjem e-mail adrese. Korisnik može izbrisati ovaj korisnički račun u bilo kojem trenutku bez obzira na već kreirane ocjene. Ako se komentari također uklone, to se mora učiniti u zasebnom koraku. Verificiranog kupca ovlašteni partner može kontaktirati na temelju podataka o posjeti kako bi razjasnio recenziju. Ocjene se prikazuju pod imenom i prvim slovom prezimena.