Home
DE / EN

Natrag

Porsche Zagreb Jankomir

Porsche Zagreb Jankomir

4.6

93%

1537 Ocjene

Velimira Škorpika 23

10090 Zagreb


Volkswagen

Prodaja

Servis

Audi

Prodaja

Servis

SEAT

Prodaja

Servis

ŠKODA

Servis

Volkswagen Gospodarska vozila

Prodaja

Servis

CUPRA

Prodaja

Das WeltAuto

Das WeltAuto

Ocjene

5 zvjezdica

 

(1264)

4 zvjezdice

 

(140)

3 zvjezdice

 

(45)

2 zvjezdice

 

(30)

1 zvjezdica

 

(58)

Zadovoljstvo

4.65

Briga o kupcu

4.74

Organizacija

4.63

Stručnost

4.87

Zadovoljstvo vozilom

4.76

Financiranje

4.90

Ostali pokazatelji

1
ŠKODA

Konstantni problemi sa infotainmentom

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Prvotno sam se javio sa greškom u software-u te sam došao do servisa kako bi se greška snimila, jer u prijašnjim slučajevima kada je došlo do prijave sličnih grešaka, dobiven je odgovor da se greska ne može reproducirati. Sada se greška reproducirala ali termin za servis koji mi je dan je bio 2 tjedna kasnije. U međuvremenu se akumulator na vozilu ispraznio (također servis nije utvrdio razlog niti ovog problema) te se sva elektronika u vozilu resetirala. Kada sam došao do servisa na dan termina, uvjeren sam da nije ni pogledana snimka greške te mi je opet komunicirano da je sa autom sve u redu. Kvaliteta popravka: Nije napravljeno ništa konkretno. Greške se pojavljuju konstantno (već su bila 3 ažuriranja software-a) i nikako da se utvrdi uzrok. Također, na vozilu koje se vozi svaki dan se kompletno ispraznio akumulator nakon veće software-ske greške, a manjak znanja o uzroku mi govori da problem nije niti identificiran niti popravljen. ŠKODA SERVIS: Zadovoljstvo komunikacijskim kanalom: Za probleme za koje se tvrdi da ih je teško reproducirati, nije se uzelo vozilo u servis kada je isto bilo moguće.

Software-Update/-Upgrade

KRISTIAN M.
5/20/2024
5
ŠKODA

Brza i profesionalna usluga

Räderwechsel

Tvrtka N.
5/20/2024
5
Volkswagen

Redovan servis VW T-ROC

Service

BRUNO K.
5/16/2024
5
Audi

Vrhunsko Iskustvo Kupovine

Posjet auto salonu bio je iskustvo koje nadmašuje sva moja očekivanja. Od trenutka kada sam ušao u salon, bio sam impresioniran profesionalnošću i ljubaznošću osoblja. Svaki član tima pokazao je visoku razinu stručnosti i posvećenosti, što je odmah ulijevalo povjerenje. Posebno bih želio istaknuti prodajnog predstavnika Sinišu. Siniša je pravi dragulj ovog salona. Njegova predanost i detaljno znanje o svakom vozilu su nevjerojatni. Odvojio je vrijeme da mi temeljito objasni sve opcije i odgovori na sva moja pitanja, nikada ne pokazujući znakove žurbe ili nestrpljenja. Osjećao sam se kao kralj tijekom cijelog procesa kupovine. Siniša je osigurao da dobijem kraljevski tretman, pažljivo slušajući moje potrebe i preferencije te predlažući rješenja koja su najbolje odgovarala mojim zahtjevima. Njegova pristupačnost i srdačnost učinile su ovaj proces ne samo lakim, nego i izuzetno ugodnim. Ako tražite vrhunsko iskustvo pri kupovini vozila, toplo preporučujem Porsche Zagreb Jankomir. Profesionalnost, ljubaznost i posvećenost kupcima su na najvišoj razini. Posebna pohvala ide Siniši, čiji je rad postavio standarde za izvrsnost u prodaji automobila. Hvala vam na izuzetnom iskustvu!

Fahrzeugkauf

KRISTIJAN K.
5/16/2024
3
SEAT

Seat

Problemi u prodajnom procesu: Sve sam navela u nekom od prethodnih odgovora Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Prilikom kreiranja ponude super uslužni i na raspolaganju. Prilikom preuzimanja vozila nije bio prisutan prodavač sa kojim smo dogovorili kupovinu iako smo prethodno dogovorili termin preuzimanja, nisu nam detaljno pokazane ni objašnjene sve funkcije automobila niti smo upućeni da možemo dogovoriti takav oblik podrške, kod ključa je osoba od koje smo preuzeli vozilo bacila u smeće iako smo pitali treba li nam to, dobili smo jamstveni list na kojem je navedeno trajanje jamstva 2 godine iako je ponudom dogovoreno 6 godina i dodatno, dogovorili smo da nam iz salona jave kada auto uđe u proizvodnju, ali se to nije dogodilo nego su nas kontaktirali kada je auto već bio u HR....Na kraju smo sve riješili dodatnim odlaskom u salon.

Fahrzeugkauf

ELIZABETA Š.
5/15/2024
5
Audi

Vrlo sam zadovoljan

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Ljubaznost i uslužnost prodajnog savjetnika te brzina dobave i isporuke vozila.

Fahrzeugkauf

ĐURO B.
5/15/2024
5
SEAT

Seat Tarraco FR

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Ljubaznost I strucnost osoblja.

Fahrzeugkauf

Tvrtka G.
5/15/2024
5
Audi

Porsche za užitak i zadovoljstvo

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Ambijent salona ugodan,usluga ekspeditivna,cjelovita,stručna i brza.Prijem kupca na visokom poslovnom nivou.Kupac se osjeća ugodno,zadovoljno a nakon preuzmanja auta apsolutno zadovoljn u očekivanoj kvaliteti i karakteristikama kupljenog auta.Za svaku pohvalu i preporuku drugim mogućim kupcima.

Fahrzeugkauf

TOMISLAV M.
5/15/2024
5
CUPRA

SERVIS CUPRA

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): pristupaćnost i komunikacija na prijemu

Service

DANIEL D.
5/15/2024
5
ŠKODA

Izrazito zadovoljan

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Brzina popravka, uljudnost

Auto liegengeblieben (nicht mehr fahrtüchtig)

JADRANKO H.
5/15/2024
5
SEAT

odličan

stvarno sve 5

Reparatur

Obrt T.
5/15/2024
5
SEAT

,

,

Reparatur an Karosserie und Lack

BOJAN T.
5/15/2024