Home

Natrag

Porsche Split

Porsche Split

4.7

95%

773 Ocjene

Salonitanska 13

21210 Solin


Volkswagen

Prodaja

Servis

Audi

Servis

SEAT

Prodaja

Servis

ŠKODA

Prodaja

Servis

Volkswagen Gospodarska vozila

Prodaja

Servis

Ocjene

5 zvjezdica

 

(661)

4 zvjezdice

 

(68)

3 zvjezdice

 

(15)

2 zvjezdice

 

(14)

1 zvjezdica

 

(15)

Zadovoljstvo

4.75

Briga o kupcu

4.83

Organizacija

4.85

Stručnost

4.86

Zadovoljstvo vozilom

4.76

Financiranje

4.96

Ostali pokazatelji

1
Volkswagen

Nezadovoljna mušterija

Organizacija: Problem jedan je odrađen drugi se dogodio kod vas i još uvijek nije riješen. Briga o kupcu: Na temelju rješenja problema tj. ne odrađenog rješenja problema moga vozila. Kvaliteta popravka: Na usluzi koju ne pružate kao servis

Auto liegengeblieben (nicht mehr fahrtüchtig)

Andere Reparatur oder Beanstandungen, z.B. Elektronikprobleme

NATALIJA J.
6/29/2022
5
Volkswagen

Brzina i usluga

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Brzina i usluga

Rückrufaktion

IVANA J.
6/29/2022
5
Volkswagen

Odlično

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Profesionalnost

Fahrzeugkauf

Tvrtka P.
6/29/2022
5
Volkswagen

5

Routinemäßige Inspektion - Wartungsarbeiten

ZLATKO Č.
6/29/2022
5
ŠKODA

Čista petica

Sve pohvale za Filipa, stručan i komunikativan, svaka čast.

Fahrzeugkauf

MARINA R.
6/29/2022
5
ŠKODA

Odlično

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Usluga i odrađen popravak u normalnom vremenskom roku. ŠKODA SERVIS QZ: Prijedlozi za poboljšanje: Usluga prijevoza nakon ostavljanja vozila u servisu, kao što je postojala nekad ranije.

Reparatur an Karosserie und Lack

VEDRAN B.
6/20/2022
5
ŠKODA

5

BOŽO S.
6/20/2022
5
ŠKODA

odlično

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Brzina, ljubaznost, profesionalnost

Andere Reparatur oder Beanstandungen, z.B. Elektronikprobleme

BERNARDA V.
6/17/2022
5
ŠKODA

kodiaq 2.0 premium

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): osoblje je bilo ljubazno i imali su sve potrebne informcije

Fahrzeugkauf

Tvrtka C.
6/16/2022
4
ŠKODA

Zadovoljavajuce

Auto liegengeblieben (nicht mehr fahrtüchtig)

Tvrtka A.
6/15/2022
5
Volkswagen

Izvrsno

Routinemäßige Inspektion - Wartungsarbeiten

JURICA N.
6/15/2022
1
Volkswagen

Vrlo loše iskustvo

U auto kuću Porsche Split smo dovezli naš dvije godine star automobil VW Polo u perla efekt crnoj metalik boji. Razlog posjeta bila su manja oštećenja od kamenčića na haubi i prednjem braniku vozila, te smo u dogovoru sa Porsche Split dogovorili da se navedeni elementi karoserije poprave i prelakiraju putem našeg kasko osiguranja. Uz to zamolili smo servis da provjeri rashladni sustav zato što na vrlo maloj kilometraži gubi rashladnu tekućinu. Nakon 9 dana u Porsche Splitu, tijekom kojih smo uzeli i platili zamjensko vozilo, automobil nam je vraćen. Oštećenja na braniku su i dalje bila vidljiva, te su očito samo prelakirana tankim slojem. Uz to, prednji branik u području prednjeg desnog kotača je bio izbrušen, ali je ostao potpuno nelakiran. Popravak branika smo reklamirali u cijelosti, te je Porsche Split ponudio da ponovi popravak branika o svojem trošku zbog propusta sa njihove strane koje nisu osporavali. Oštećenja na haubi su popravljena, ali je prilikom lakiranja došlo do određenih defekata u vidu razmazanog laka i krutih čestica u laku. Prvo smo reklamirali, a sa drugim smo se pomirili zato što nakon iskustva prednjeg branika, nismo bili sigurni da li bi naknadno lakiranje haube u Porsche Split napravilo više štete ili koristi. Po pitanju gubitka rashladne tekućine, spremnik sa tekućinom je samo dopunjen i to preko gornje granice iz nekog razloga, te nam je rečeno da nije detektiran nikakav kvar. Auto i dan danas gubi rashladnu tekućinu. Uz sve navedeno, metalik crni auto je bez naše dozvole provučen kroz valjke u autopraonici od strane djelatnika Porsche Split, te su na cijeloj površini auta ostale ogrebotine vidljive na suncu zato što valjci u autopraonici očito nisu bili čisti. Naknadno lakiranje prednjeg branika je odrađeno korektno, ali u četiri dodatna dana nam se čini da je netko u servisu naše vozilo vozio bez razloga i potrebe s obzirom na tip popravka. Na naš upit Porsche Split nije mogao osporiti gore navedeno zato što su prilikom popunjavanja radnog naloga slučajno ili namjerno zaboravili upisati stanje na kilometar satu prema njihovom navodu. Isto tako, zbog iskustva sa njihovom praonicom, ovaj put smo zamolili da se vozilo ne pere. Porsche Split ga je ipak oprao, dokaz čemu je da su na cijeloj površini vozila ostale naslage kamenca iz vode koje tek moramo vidjeti kako ćemo ukloniti. Na naš upit da li je vozilo prano, rečeno nam je da jeste. Kada smo rekli da je napomenuto da se vozilo ne pere, Porsche Split je rekao da vozilo ipak nije prano. Ukratko, Porsche Split je prema našem višegodišnjem VW iskustvu najgori ovlašteni servis u RH, isprobano od Slavonije do Dalmacije. Loša iskustva smo imali i u drugim servisima, ali ništa slično kao u Porsche Split, te smo nakon zadnjeg iskustva počeli razmišljati o kupovini vozila izvan VAG grupacije.

Andere Reparatur oder Beanstandungen, z.B. Elektronikprobleme

Marko M.
6/14/2022