Home
DE / EN

Natrag

Euro Daus d.d.

Euro Daus d.d.

4.9

98%

305 Ocjene

Put Mostina 1

21000 Split


Volkswagen

Prodaja

Servis

Audi

Servis

SEAT

Servis

ŠKODA

Servis

Volkswagen Gospodarska vozila

Prodaja

Servis

Das WeltAuto

Das WeltAuto

Ocjene

5 zvjezdica

 

(280)

4 zvjezdice

 

(16)

3 zvjezdice

 

(3)

2 zvjezdice

 

(4)

1 zvjezdica

 

(2)

Zadovoljstvo

4.86

Briga o kupcu

4.79

Organizacija

4.90

Stručnost

4.91

Zadovoljstvo vozilom

4.81

Ostali pokazatelji

5
Audi

Servisa Audi A 6

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Izrazito sam zadovoljan brzinom dogovora terminima i odnosom djelatnika servisa. Sve je bilo prema dogovru.

Service

Tvrtka A.
6/17/2024
4
Volkswagen

Auto-kuća odlična, ali VW GOLF VIII katastrofa

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Zadovoljan sam pruženom uslugom u potpunosti, ali ocjenu mi smanjuje ogromno nezadovoljstvo s vozilom koji stalno javlja grešeke koje nisu otklonjene za vrijeme garantnog roka

Reparatur

Service

Tvrtka T.
6/17/2024
5
Volkswagen

🔝

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Ljubazni djelatnici sve su odradili brzo i profesionalno.

Fahrzeugkauf

TONI S.
6/17/2024
5
Volkswagen

Profesionalna usluga

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): U poslovnici djelatnici rade profesionalno. Isti djelatnik mi je prodao treći automobil, mislim da odlično radi svoj posao, te sam dobila kvalitetne i korisne prijedloge i informacije.

Fahrzeugkauf

Tvrtka A.
6/12/2024
5
Audi

Najbolje iskustvo

Djelatnici su sjajni posebno mlada dama na prijemu u servis jako stručna, profesionalna sa odličnim poznavanjem vozila i novih tehnogija bilo je zadovoljstvo komunicirati sa dotičnom.

Service

Marin M.
6/12/2024
5
Volkswagen

5

NIKOLINA E.
6/12/2024
5
Volkswagen

5

Brzina obavljenih radova i kvaliteta

Sonstiger unvorhergesehener Aufenthalt (z.B. Unfall)

KAŽIMIR S.
6/12/2024
2
SEAT

Izbjegavati u sirokom luku, osim ako volite sami popravljati auto iza nekog.

SEAT: Lojalnost: Vec prije sam to napisao. Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Dvojka ide iskljucivo zbog radnika na prijemu za servis, da nije njega bila bi jedna zvjezdica. Znaci dovedem auto da mi zamijene bravu prtljaznika i sa urednom oplatom na vratima, a pod tim mislim da nigdje ne klapa stanje 1/1. Nakon prvog preuzimanja auta nitko nista ne spominje racunam sve je uredno vraceno da bi kad sam dosao doma vidio da desna strana oplate visi, jedan cep nije zakacen i druga dva su odvaljena, odmah sam to prijavio i rekli su da ce to popraviti drugi put. Dodem drugi put na servis i prije servisa opet napomenem da mi ne mogu to tako razbijeno ostaviti na sta dobijem odg da ce kazati u servisu da to poprave. Dovodi mi serviser auto i opet nista ne govori, ja odem ispred njega vidit jel sve ok i naravno da su sve isto ostavili kao i prvi put. Pitam servisera sta je ovo na sto mi odgovara da on nemoze bolje staviti oplatu, da probam nabaviti polovnu oplatu "nije ti to skupo", uzmi sam silikon i zalipi sam!? Nezna covik jel bi se smija ili plaka, dovedes auto u navodi ovlasteni servis platis dijelove po zlato, da bi mi taj isti servis napravio dodatnu stetu na autu i jos mi kazu da sam to popravim o svom trosku, jer oni nemaju silikona u radioni. Ako niste u stanju nesto popravit kako treba onda to recite stranci a ne sutit i pravit se pametni.

Reparatur

DARIO Š.
6/10/2024
5
Volkswagen

Sve pet

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Uglavnom bila je reklamacija, normalni odnosi, dogovori, sve pet

Rückrufaktion

Tvrtka B.
6/6/2024
5
Volkswagen

Izvrsno

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Na cjelokupnom procesu. Od samog početka pa sve do isporuke automibila. Posebna pohvala za gosp. Hrvoja Čavku. Za ljubaznost, strpljenje, razumijevanje i posvećenost u cjelokupnom procesu.

Fahrzeugkauf

ANTO B.
6/5/2024
5
Volkswagen

Sve pohvale Eurodausu i Gosp. Rajku Bozinovicu

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Sve pohvale Gosp. Rajku Bozinovicu! Samo zbog ove osobe dolazin u salon. Iskren i provjereni prodajni savjetnim u salonu naspram kolega mladih i nestrpljivih u salonu.

Fahrzeugkauf

NIKOLA T.
6/3/2024
5
Volkswagen

Odlična usluga

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Usluga je odlična.Djelatnik za svaku pohvalu.Sve je bilo po dogovoru i na vrijeme

Service

ASJA K.
5/29/2024