Home
DE / EN

Natrag

AC Jesenović d.o.o.

AC Jesenović d.o.o.

4.7

95%

411 Ocjene

Obrtnička ulica 3

40000 Čakovec


Volkswagen

Prodaja

Servis

Audi

Servis

SEAT

Servis

ŠKODA

Prodaja

Servis

Volkswagen Gospodarska vozila

Prodaja

Servis

Ocjene

5 zvjezdica

 

(342)

4 zvjezdice

 

(40)

3 zvjezdice

 

(15)

2 zvjezdice

 

(8)

1 zvjezdica

 

(6)

Zadovoljstvo

4.71

Briga o kupcu

4.85

Organizacija

4.75

Stručnost

4.87

Zadovoljstvo vozilom

4.72

Financiranje

5.00

Ostali pokazatelji

2
Volkswagen

Dobar (3), prosječna usluga, kao kod večine ostalih autoservisa

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Dok kupiš novije vozilo više klase, očekuješ da će djelatnici servisa prema tebi (klijentu) pristupati profesionalno, te da će također prema vozilu pristupiti više odgovorno i detaljno... dobio sam dojam da to nikog ne brine, da je na kraju samo bitna naplata Kvaliteta popravka: Poslije radova na pojedinim dijelovima automobila, bi bilo također poželjno da se auto u području izvođenja radova očisti, dok se mjenja ulje za kočnice, bilo bi super da se ostaci ulja, koji su proliveni u području posude za dolivanje ulja i oko mašine obrišu. Dok se mjenjaju diskovi ili pločice diskova, bi bilo poželjno da se kočiona kliješta, ako ništa drugo barem obrišu i sa zrakom ispuše sva prašina, koja se nakupila prije stavljanja novih dijelova. Ostale stvari bile okey... Organizacija: Proces se odvijao užasno. Naručio sam se na osnovni servis, djelatnicima proslijedio informacije o dijelovima, koji su neophodni i koje treba zamijeniti, da mogu djelatnici naručiti dijelove i da bude sve spremno. Također sam se savjetovao s djelatnikom, da se provjeri u računalu, ako je potrebno još nešto drugo (dodatno) promijeniti osim osnovnog servisa i dijelova, koje sam već spomenuo. Dobio sam termin u utorak, nakon pregleda vozila, djelatnik javlja da treba mijenjati ulje u DSG-u, da treba mjenjati ulje u pogonu, a kod rezervacije termina je bilo rečeno da nije potrebno... (dijelatnici ni sami neznaju) Najgora stvar je ta, da kočione pločice nisu bile naručene, a to sam napomenuo prilikom rezerviranja termina. Auto mi je tamo bio do četvrtka (3 dana), te me djelatnik kontaktirao da si dođem po auto jer još uvijek nisu došle zadnje kočione pločice, da ne zna kada će stići, te da ih trenutno nema ni na lageru u Wolfsburgu....bit ću obaviješten dok pločice stignu...

Routinemäßige Inspektion - Wartungsarbeiten

Tvrtka D.
12/7/2022
5
SEAT

Super

Rückrufaktion

ANA Š.
12/7/2022
5
Volkswagen

VW TOURAN

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Brz i kvalitetan servis sa vrhunskim potrošnim materijalima. Bez čekanja i u dogovoreno vrijeme.

Routinemäßige Inspektion - Wartungsarbeiten

Tvrtka P.
12/5/2022
3
SEAT

Super majstori, loša komunikacija pojedinaca

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Neprimjerena telefonska komunikacija prilikom dogovora termina (gosp. voditelj servisa). Nekoordiniranost između osobe koja se javila na telefon i osobe koja bilježi termin servisa (svaki ima svoje termine). Čekanje na odgovor- potvrdu termina tjedan dana (neodgovaranje na mail), sve dok ja nisam zvao i tražio potvrdu termina, dva dana prije ponuđenog i dogovorenog termina, ali mi je rečeno da nema mjesta za mene jer je termin popunjen iako je gosp. voditelj (na R..) rekao da je zapisao....Na kraju je bilo mjesta.

Routinemäßige Inspektion - Wartungsarbeiten

DAMIR P.
12/1/2022
4
Volkswagen

Djelomično zadovoljan

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Kvalitetom radova i uslugom sam zadovoljan.jedino politikom kuće nisam zadovoljan

Auto liegengeblieben (nicht mehr fahrtüchtig)

Andere Reparatur oder Beanstandungen, z.B. Elektronikprobleme

VLADO F.
12/1/2022
5
ŠKODA

Super

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Ljubaznost

Fahrzeugkauf

MARKO M.
11/30/2022
5
Volkswagen

vrlo zadovoljni

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Uslužnost i komunikativnost kompletnog osoblja. Način i ponuda traženog vozila i briga o kupcu, te promptno obavještavanje o postupku dobave traženog vozila su na izrazito visokom nivou.

Fahrzeugkauf

Tvrtka K.
11/30/2022
5
ŠKODA

ODLIČAN

Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Ljubaznost i susretljivost prodavača M. SOVAR

Fahrzeugkauf

VIŠNJA P.
11/30/2022
5
Volkswagen

Cista petica

Routinemäßige Inspektion - Wartungsarbeiten

Tvrtka A.
11/30/2022
3
Volkswagen

Ok

Briga o kupcu: Nestručno ponašanje Općenito zadovoljstvo partnerom (verificirane ocjene): Prilikom kupovine vozila ostali su mi dužni vratit novce po dogovoru i predanom računu, zbog toga nikad nikome nebih preporučio baš njih.

Sonstiger unvorhergesehener Aufenthalt (z.B. Unfall)

DOMINIK K.
11/29/2022
5
Volkswagen

5

Fahrzeugkauf

IGOR H.
11/23/2022
5
Volkswagen

Preporučujem, ocjena 5

Profesionalno i susretljivo osoblje. Sve pohvale.

Fahrzeugkauf

ZDRAVKA F.
11/20/2022